Kom godt i gang med at dyrke motion og opleve naturen på samme tid

Har du længe haft lyst til at udforske naturen eller bare at være i naturen lidt mere? Så er det bare med at komme i gang. Naturen kan nemlig gøre en hel masse for dig. Ikke nok med at du kan komme helt ned i gear, så kan du også få klaret tankerne og meget mere. 

Dyrker du ydermere motion i naturen, slår du to fluer med et smæk. Her finder du flere forslag til, hvordan du kan opleve naturen og få motion på samme tid.

Tag rygsækken på og gå lange ture

Du kan begynde at træne dig selv op til at gå lange ture. Start i det små med tre kilometer eller fem kilometer og byg langsomt flere kilometer på. Til sidst kan du komme op og gå rigtig mange kilometer såsom 30 kilometer eller 50 kilometer, hvis du har lyst til det. Husk at tage en rygsæk med væske og mad med på de lange ture. Vabelplastre er også en god ting at have med.

Sæt dig op på cyklen og kør derudaf

Du kan ydermere vælge at sætte dig op på din cykel og køre derudaf. Er du ikke vant til at cykle, skal du selvfølgelig ikke starte ud med at cykle 100 kilometer. Men det kan være dit mål at ende med dette. 

Udover at du bør have en cykel, bør du som minimum også have en cykelhjelm. Et par cykelbriller er ligeledes rare at have, da de beskytter dine øjne mod vind og vejr. Tag eventuelt et kig på Oakley bike glasses.